Στην Νέα Υόρκη και σιγά σιγά και στον υπόλοιπον κόσμο άρχισε να κάνει την εμφανισή του ένας νέος ειδικός καφές που προέρχεται απο την Ινδονησία. Ο λεγόμενος «Kopi Luwak» είναι μια ξεχωριστή ποικιλία καφέ που επεξεργάζεται… με ειδικό τρόπο… Συλλεγεται απο τα περιττώματα ενός μικρού ζώου που ανήκει στα αιλουροειδή και λέγεται Civet. Ναι καλά διαβάσατε τα συλέγουν τους κόκκους καφέ μέσα απο τα περιττώματα ζώου!

Λέγεται οτι το στομάχι του Civet περιέχει οξέα που επεξεργάζονται φυσικά τον καφέ και έτσι αποκτά μια μοναδική γέυση.

Πάντως δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητό απο τον κόσμο μιας και σχόλια λένε οτι μπορείς να μυρίσεις τα περιττώματα στον καφέ και άλλοι λένε οτι απλώς είναι μια περίεργη γεύση. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που τολμούν να δοκιμάσουν… Και η τιμή αυτόυ? 25 ευρώ η κούπα και 150 ευρώ το πακέτο!

Πηγή: http://www.nydailynews.com/


Η 36χρονη μητέρα Barbara Soper απο το Michigan γιόρτασε την γέννηση της κόρης της Cearra στις 10 Οκτωβρίου 2010. Το περίεργο της υπόθεσης είναι οτι η Cearra έχει 2 αδερφούλες, την Cameron και την Chloe, γεννημένες στις 9 Σεπτεμβρίου 2009 και 8 Αυγούστου 2008 αντίστοιχα! Όπως δήλωσε στην Daily Telegraph η Barbara, «…είναι ένα μικρό θαύμα! Δεν είχαμε προγραμματίσει τις εγκυμοσύνες ωστε να τύχουν σε αυτές τις ημερομηνίες. Απλώς έγινε!»

Τα στατιστικά αναφέρουν πως υπάρχει 1 στις 2500 περιπτώσεις να συμβεί αυτό.

Πηγή: http://www.dailymail.co.uk/

7,200 ζευγάρια απο την Νότια Κορέα και το εξωτερικό αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010. Είναι ο δεύτερος μαζικός γάμος του 2010. Ο 90χρονος ιερέας Sun Myung Moon ευλόγησε τα χιλιάδες ζευγάρια συγχρόνως σε μια τελετή που κράτησε 1 ώρα και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω ιντερνετ και μέσω δορυφορικής σε 194 χώρες! Και στα δικά σας οι ελεύθεροι!

 

Πηγή: http://www.thepittsburghchannel.com

Μπορεί να έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με το blog μου αλλα έπρεπε να το μεταφέρω στο καινούργιο σπιτάκι του! Δυστυχώς λόγω καταστάσεων ζωής και γενικώς πολλών πραγμάτων έχω απομακρυνθέι απο το αγαπημένο μου blog…  Ελπίζω σύντομα να μπορέσω να επανέλθω!

Ελπίζω πάντως να σας αρέσει το νεο site! Φιλάκια!

 


Έψαχνα για wallpapers και τα συναφή και βρήκα το εξής και θεώρησα οτι είναι πολύ ενδιαφέροοοον…. Πλάκα κάνω. Είναι τα δικά μου wallpapers και ελπίζω να σας αρέσουν. Γίνετε fan κιολας αν θέλετε στο Facebook!


 


Θα με βρείτε και στο DeviantArt!


 


Φιλάκια σε όλους!

Σίγουρα δεν πρόκειται για αστείο αλλά για την απόδειξη πως ακόμη υπάρχουν παραδοσιακά μέσα που «ξεπερνούν» τις υπηρεσίες της σύγχρονης τεχνολογίας.

Ο Ουίνστον, το περιστέρι ηλικίας 11 μηνών, έλαβε μέρος στο πείραμα, εκπροσωπώντας την εταιρεία τηλεμάρκετινγκ The Unlimited και συναγωνίστηκε γραμμή ADSL της κρατικής εταιρείας Τelkom. Αναδείχτηκε νικητής και μάλιστα με διαφορά!

Το διαγωνιστικό μέρος αφορούσε το ποιος θα επιτύχει να μεταφέρει γρηγορότερα τέσσερα gigabytes δεδομένων σε μία απόσταση 85 χιλιομέτρων, από το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας The Unlimited στο Χόουγικ, βόρεια του Ντέρμπαν στα γραφεία της στο Χιλκρεστ.

Παρά το γεγονός ότι κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα η ορατότητα ήταν κακή και φυσικά εις βάρος του Ουίνστον, το περιστέρι κατόρθωσε να ολοκληρώσει τη διαδρομή σε διάστημα μίας ώρας και οκτώ λεπτών (να σημειωθεί πως στο χρονικό αυτό διάστημα περιλαμβάνεται το δέσιμο της κάρτας μνήμης στο πόδι του περιστεριού, το λύσιμο της και η τοποθέτηση της στον ηλεκτρονικό υπολογιστή).

Ενώ το περιστέρι είχε ήδη μεταφέρει τα δεδομένα και χρειάστηκε μία περίπου επιπλέον ώρα για να φορτωθούν τα δεδομένα στον υπολογιστή (ολοκληρώθηκε σε 2 ώρες, 6 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα), η Telkom έως εκείνη τη στιγμή είχε κατορθώσει να αποστείλει μόλις το 4% των δεδομένων….

cosmo.gr

Στο Βιβλίο Γκίνες ελπίζει να γραφτεί το όνομά της μία νύφη στην Κίνα, η
οποία στο γάμο της φορούσε νυφικό με μία ουρά μήκους άνω των 2
χιλιομέτρων.
Περισσότερες από τρεις ώρες χρειάστηκαν στους καλεσμένους να
περιεργαστούν το φόρεμα, το οποίο ήταν στολισμένο με 9.999 μεταξωτά
κόκκινα τριαντάφυλλα.

"Τόσο το μήκος του φορέματος, όσο και ο αριθμός των μεταξωτών ρόδων
πάνω του είναι ικανά να γράψουν ιστορία", τόνισε ο γαμπρός Zhao Peng.
Ο Zhao αποφάσισε να κάνει την αίτηση για το βιβλίο των ρεκόρ,
εμπνευσμένος από το προηγούμενο, το οποίο κατείχε η Ρουμανία με φόρεμα
1.5 χιλιομέτρου.

Το νυφικό κόστισε 5.856 δολάρια.

Παιδάκια, γύρισα! Ελειπα για διακοπες, είχα διαφορες ετοιμασίες για ένα μεγάλο γεγονος… Και έτσι δεν είχα τον χρόνο να μπω. Πόσο μάλλον να διαπιστώσω οτι μπορώ πλέον να μπω απο την δουλειά μου στο blog και να ξαναδώ επιτέλους το spaceακι μου!

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα κάνω κάποιες αλλαγές στον χώρο μου και θα προσπαθήσω να τον κάνω όσο πιο πρωτότυπο γίνεται!

Επίσης, να σας πω οτι οι καταχωρήσεις μου μπορεί να μην είναι πλέον καθημερινές καθώς δεν έχω τόσο χρόνο πλέον και όπως θα είδατε η στήλη "Σαν σήμερα" δεν υπάρχει πλέον καθώς δεν μπορούσα να την ανανεώνω καθημερινά.

Ειδήσεις όμως θα σας φέρνω (και τόσο καιρό που λείπω σίγουρα θα υπάρχουν πολλές!).

Χαίρομαι πολύ που είδα οτι μου αφήνατε μηνυματάκια και οτι με αναζητουσατε! Και θα σας το ανταποδώσω όσο μπορώ επισκεπτόμενη τους δικούς σας χώρους!

See you soon!

This captioned cat picture postcard was
found by Tracy Angulo in a Seattle antique store. Tracy tells us that
the photograph is from 1905, which would make this officially the
oldest cat picture with a caption, AKA lolcat, that we’ve seen.

The differences are clear. Proper grammar
and a more formal tone was in vogue back then. But the similarities to
modern-day kitten struggles and lolcats are amazing. ALL CAPS is still
cool, but most importantly, she also no can has cheezburger. More than a hundred years later, all that’s changed is the spelling.

http://icanhascheezburger.com/page/109/